2022 m. gruodžio 31 d., šeštadienis

2022 Apibendrinimas

Sunkoki metai buvo, manau ir jūs sutiksit. Pastarieji pora tokie jau, deja. O, kad šie baigėsi - nereiškia, kad tie sunkumai irgi baigsis, tai turbūt neskaudės į 2023 žengti atsargiai, kaip per pašalusį šaligatvį ir viltis. Viltis, kad laimėsim, nugalėsim, pasveiksim, ir judėsim į priekį, pasakodami kokius laikus išgyvenom.

O, kad jau atsarga gėdos nedaro, tai nepadarys ir savęs pamotyvavimas prisimenant, ką per metus nuveikėm. Labai rekomenduoju, vietoj visų tų rezoliucijų, pažadų ir pan, būtent tai ir padaryti: susirašykit, ką nuveikėt šiemet, ir padėkokit sau. Gal tik tiek ir tereikia, kad susprogdintumėme šį bjaurų baisių metų burbulą, a?

Taigi, ką nuveikiau?... Parašiau daug tikrai gerų blogo įrašų:

Metų pradžioje Rusija užpuolė Ukrainą, ko pasėkoje norėjau ir susipažinti ir dar papasakoti tiems, kas nežinojo, apie netolimą Ukrainos istoriją ginantis nuo grubių raudonų rankų: Oranžinė Revoliucija | Euromaidanas


Tada šiek tiek nudžiugino labai, labai seniai žaistas ir mylėtas siaubo MMORPG žaidimas. Tie senieji labai dažnai tiesiog numirdavo ir dabar nuėję į jų puslapius (pvz.: Silkroad Online), turbūt pajusit malware, worms ir panašių kenkėjų smarvę apleistoje interneto erdvėje. Bet, Requiem, dabar žinomas, kaip Requiem: Desiderium Mortis, atsibudo ir nusprendė atsigauti. Žaidimas veikia ir nors atnaujinimai - dar ne daug kur jaučiasi, bet jis jau tikrai žaidžiamas ir ten praleidau jau ne vieną valandą. Be to, galima parsisiųsti tiesiog per Steam. Daugiau paskaityti galite čia: Requiem - Karštinės Sapnai.


Pride / LGBT mėnesiui sukurpiau mažytį įrašą apie video žaidimus, kurie nepasišiukšlino: ką žaisti LGBT mėnesį. (vis dar labai rekomenduoju Tell Me Why)

Truputis istorijos iš Lietuvos: Drakono Ordinas ir Paskendę Kaimai.


Keli geri video žaidimai: Stray ir Scorn.

Vėl nostalgija video žaidimams, panašu jog dabar kas met po tokią apturiu. Pernai buvo Oni, šiemet: Tomb Raider Triptika.


Mažytis nuotykis į Vice City Pizza Kaune.


Spalio linksmybės, per tą mėnesį draugėn sudėjau kelis mažyčius masterpostus apie atitinkamos temos: video žaidimus, serialus, filmus, ir knygas. O, kad jau kažko ir išmokti, tai dar ir istorijos įmečiau: apie ištakas, Džeką Šviestuvą (Jack o' Lantern), bei Lietuviškas Ilges.

Na ir žinoma gi, Gruodis su Drakula, Dracember. Keturi puikūs filmai, du seniausi: Nosferatu ir Dracula, bei du naujausi: Hotel Transylvania 4 ir The Invitation. Drakulos pastebėjimai kituose video žaidimuose, Drakulos fauna ir flora, truputis istorijos apie Halio kometą, ir Vlado Drakulos Taro kortos.


Va taip. Bendrai imant, metai buvo nerealiai produktyvūs, net jei veikla nebuvo ta įprastoji. Džiaugiuosi tuo, ką nuveikiau.

Komentarų nėra:

Persikėliau į Wordpress

Blogspot'as yra blogas spottas, tai persikėliau į wordpress: Vakarop