2022 m. spalio 29 d., šeštadienis

Spalio Būtinieji: Knygos

Turiu visą knygų blogą pavadinimu "Nosferatu Skaito", ten pateikiau rekomendaciją Top 5 siaubo knygoms, kurias labai rekomenduoju perskaityti tamsiuoju metų sezonu, mat Spalis jau beveik baigėsi ir greičiausia tam laiko daug nebeliko. Bendrai imant, štai kas man paliko giliausius įspūdžius:

Video Žaidimai Spaliui | Serialai Spaliui | Filmai Spaliui

Josh Malerman knyga "Bird Box", apie kažkokį kataklizmą, kurio metu žemėje atsirado būtybės, kurių mūsų smegenys negali suvokti, tad jas pamatyti reiškia mirtį, mat protauti atsisakęs protas ima iš paskutiniųjų stengtis užbaigti savo kančias. Yra ir filmas tuo pačiu pavadinimu.

Stephen King knyga "Rūkas", panašiai, kaip ir Bird Box, čia priešas irgi yra protu bene nesuvokiamas ir nematomas. Tik šį pamatyti būtų galima, jei drįstumėte išeiti į rūką, kuris apgaubė miestelį ir atslinko iš laboratorijos. Iš rūko niekas nebegrįžta...

Hugh Howey knyga "I, Zombie", apie zombių apokalipsę iš zombių perspektyvos. Dar gyvi žmonių protai jau užkrėstuose, nebevaldomuose kūnuose, kurie trokšta žmogienos, smegenų. Jokie sužeidimai, jokie lūžiai jiems - nebaisūs ir vienintelis tikslas: užkrėsti kitus.

Kitas dvi knygas rasite šiame įraše: Top 5 Siaubo Knygos Spalio Mėnesiui

Komentarų nėra:

Persikėliau į Wordpress

Blogspot'as yra blogas spottas, tai persikėliau į wordpress: Vakarop