2022 m. spalio 11 d., antradienis

Spalio Būtinieji: Video Žaidimai

Spalis yra vienintelis rudens mėnuo, kurį tikrai mėgstu. Visas tas spooky vibe yra tiesiog kažkas tokio. Ir visiškai nesvarbu, ar jums tas vaibas pareina iš siaubo turinio, mielo, ar komiško. Spalį visi jie susitinka ir tampa nuostabia vienuma.

Ta proga noriu pasiūlyti keletą dalykų Spalio laisvalaikiui praleisti, pradedant nuo temos, kurią mėgstu labiausiai, net jeigu ir nežinau geriausiai, video žaidimų, su keliomis rekomendacijomis:



1. Ghost Master: Seanso metu jus iškviečia į šį pasaulį, kur galite ir prisistatyti. Nedidelio įvadinio vaizdo įrašo metu - visus seanso dalyvius išgąsdina vėliau pažystamos dvasios. Bet pats žaidimas prasideda, kai į jus kreipiasi, kaip į Vaiduoklių Šeimininką, kas yra tokios, kaip dvasios pareigos - jums bus paskirta dvasių komanda, iš kurios, gavę užduotį, susidėliosite jums patogiausią, ir eisite jos atlikti. Užduotys - įvairios, nuo paprasčiausio visų žmonių išgąsdinimo, iki nusikaltimų atskleidimų, kam reikia ne tik, kad išvengti vaiduoklių medžiotojų, raganų, mediumų, bet dar ir privilioti žmones išsikviesti policiją. Tuo pačiu, iš įvairių vietovių galite gelbėti užstrigusius vaiduoklius, kurie tada prisidės prie jūsų komandos ten pat vietoje, o ir vėliau galės būti pasirinkti eiti kartu, šiurpinti mirtingųjų.

Žaidimą skirčiau humoro žanrui, nes nors ir yra mielų dalykų, kiti gi jūsų komandos sugebėjimai - ne veltui gali žmones privesti iki alpulio. 


2. Graveyard Keeper: Jei mėgstat žaidimus, kaip Stardew Valley ar net V Rising, tai Graveyard Keeper irgi turėtų patikti. Jūs - patekote į kažkokią kitą dimensiją, kur esate - kapinių sargas. Gaunate lavonus ir turite juos paruošti pomirtiniam gyvenimui, ir kuo geriau tai atliksite, tuo mažiau problemų turėsite. Žinoma, viskas neapsiriboja balzamavimais ir organų išėmimais... Norėdami prasimanyti monetą kitą, galite užsivesti daržą. Antkapiams reikia medžio ir akmens. Geresniems gal net marmuro. Įrankiai irgi ne iš oro padaryti... Kaip spėti atlikti tiek darbų? Na... O ką jeigu nepalaidosite visų ir, tarkime, vieną kitą mirusį žmogelį - įdarbinsite?

Nors traukioti pikseliais nupieštas žarnas ir smegenis gal ir skamba baisiai, žaidimas tikrai labai jaukus. Nemažai kvestų, daug geros istorijos ir dar daugiau įvairios veiklos, nuo lavonų balzamavimo, iki maisto gamybos, maisto auginimo, resursų rinkimo ir panašiai.


3. Resident Evil: Village: Aštuntas RE žaidimas tikrai neliko nepastebėtas, bent jau ledi Dimitrescu tikrai kur nors matėte. Žaidimą pradedate, kaip Ethan Winters, kažkur Europoje, su šeima. Jaukus vakaras, užmigdyta dukrelė ir gera vakarienė greit tampa pelenais, kai į namus įsiveržia būrys ginkluotų vyrų. Jie nušauna jūsų žmoną, o jus su dukrele - pagrobia. Atsibundate tik vėliau, vienas, sudaužytoje transporto priemonėje, šalia kaimo pilno šiurpių būtybių ir, panašu, valdomo dar baisesnių. Žaidimo eigoje susipažinsite su jais visais, kartais ir ne po kartą, vis vardan tos vilties, kad rasite savo dukrelę dar sveiką ir gyvą.

Tikrai siaubo žanro žaidimas, bet įdomus ir ne tiek sunkus, kad nepereitumėt, net jei prieš tai buvusių RE žaidimų nežaidėt. Pilna vampyrų, vilkolakių ir kitokių būtybių, kurios knibžda po visą kaimą, virš kurio lūmo pilis. Vietovė tikrai primins Stokerio Drakulą.

Laukiamieji Siaubo Žaidimai: 

Yra dar porą žaidimų, kurių laukiu nesulaukiu, tad ir juos noriu paminėti. Abu - siaubo žanro, bet - be galo unikalūs.

Scorn: Lovecraft įkvėptų košmarų labirinte jūs judate į priekį, tausodami tiek save, tiek amuniciją. Gyvos sienos, protą gniuždančios mįslės, būtybės, kurias sąmonė atsisako priimti ir tas baisus, baisus savęs suvokimas. Anot steam, beliko vos kelios dienos iki šio žaidimo išleidimo. Rekomenduoju bent pirmą treilerį pažiūrėti:


Autopsy Simulator: Simuliatorius su atskira istorija (t.y. galima žaisti, tik autopsiją, arba galima žaisti su istorija). Esate - vidutinio amžiaus vyras slegiamas baisios realybės. Mirusi žmona, žemyn smunkanti kariera, nuolatinis nuovargis... O tada ir ta pati baisi realybė - sudreba ir ima byrėti, kai viename iš kūnų randate reliktą iš savo pareites:


Komentarų nėra:

Persikėliau į Wordpress

Blogspot'as yra blogas spottas, tai persikėliau į wordpress: Vakarop