2022 m. spalio 26 d., trečiadienis

Spalio Būtinieji: Serialai

Rudenį yra tiek daug ko žiūrėti, o dar ypač būtent Spalį. Bet parekomenduoti ketinu jums tik tris dalykus, baisų, jaukų ir humoristinį, panašiai, kaip ir su Video Žaidimais



Midnight Mass: Mini serialas Netflix'e, siaubo žanro, iš septynių, be galo įdomių epizodų. Jame jaunuolis, šviežiai išėjęs iš kalėjimo už žmogaus nužudymą, kai sukėlė avariją vairuodamas girtas, grįžta į miestelį saloje ir susiduria su nauju, žaviu kunigu, kuris yra pasiryžęs atgaivinti vietovės vystantį tikėjimą. Jo metodai - keisti ir ne visada ortodoksiški, mat paties kunigo tikėjimas - neįprastas ir paremtas kažkuo realiu ir apčiuopiamu. Kažkuo, ką jis klaidingai laiko angelo apsireiškimu, įsikūnijimu... Per jo pastangas suvienyti miestelį po kryžiumi ima dėtis labai keisti ir visiškai nešventi dalykai.


Serialas labai įdomus, nors ir ne nuo pat pradžių. Pirmos dvi serijos lindo sunkiai, o paskui jau išjungt nebegalėjau. Labai rekomenduoju pažiūrėti bent tris prieš nusprendžiant, ar norite tęsti.


What We Do in the Shadows: Labai linksmas serialas iš jau, nufilmuotas realybės šou stiliumi, rodo keturių vampyrų, trijų - įprastų ir vieno - energetinio, gyvenimus. Jų mėginimą gyventi ir išgyventi moderniame pasaulyje, kur pastarąjį dalyką jie greičiausia geba tik dėka savo parankinio-tarno. Kiekvienas, net pats paprasčiausias, mums kasdienis reikalas, tampa rimtu, daug planavimo ir pastangų reikalaujančiu, bene mirtinu nuotykiu. Tarkime, vakariniai šokiai mieste, ieškant šviežio kraujo, kuriame, pasirodo, būta nelegalių medžiagų...


Puikus, humoro nestokojantis serialas, kur kiekviena serija pasakoja vis kitokią ir visada gerą istoriją. Tikrai labai, labai rekomenduoju jei norite pasijuokti.


Gravity Falls: Jaukus, animacinis serialas iš dviejų sezonų, apie du vaikus atvykusius į miestelį vadinamą Gravity Falls, kur vasarą praleis su savo dėde jo namuose-parduotuvėje vidury miško. Tiesa, ne viskas taip labai čia paprasta ir nuobodu, kaip gali nuskambėti. Miškas - pilnas keistenybių ir paslapčių, o Dipper jau pirmomis dienomis atranda paslaptingą dienoraštį, pilną brėžinių ir neįtikėtinų dalykų aprašymų, kuriuos tuoj pat pasiryžta rasti ir ištyrinėti su seserimi Mabel.


Labai jauki animacija, kurią galiu rekomenduoti visiems. Temos - tikrai ne vaikiškos, pilnos siaubų ir be galo įdomių nuotykių.


Na ir pabaigai, mano laukiamiausias serialas, kuris prasidės Lapkričio 23 dieną: Wednesday. Apie Trečiadienę Addams ir jos nuotykius naujausioje mokykloje, po daugybės nesėkmingų bandymų mokytis įprastoje. Čia, gi, pilna paslapčių ir siaubų. Na, o ir bendraklasiai - neįprasti... 


Jeigu turite ką rekomenduoti ir, labai lauksiu komentarų. O gal jau ką nors iš šių matėte? 

Komentarų nėra:

Persikėliau į Wordpress

Blogspot'as yra blogas spottas, tai persikėliau į wordpress: Vakarop