2022 m. spalio 28 d., penktadienis

Spalio Būtinieji: Filmai

Serialus man žiūrėti lengviau, nei filmus, nes istorija paprastai - labiau ištempta, tad nėra to tokio "reikia padaryti absoliučiai viską per maždaug 90 minučių" spaudimo smegenims. Bet kelis filmus vis tiek mėgstu vis iš naujo peržiūrėti šiurpiuoju Spalio mėnesio metu ir noriu rekomenduoti jums.



The Addams Family: Jau ketvirtis šimtmečio, kaip dingo dėdė Pulinys, Gomezo brolis. O, kad jau dingo, kai jiedu su Gomezu susipyko - vyriškis be galo graužiasi iki šiol. Iki pat tos dienos, kai Pulinys vėl įžengia pro duris tik... Tik jis atrodo pasikeitęs. Pamiršęs tiek brolį, tiek jų pykčius, tiek ir gyvenimą čia. Įvairias, svarbias detales, Adamsų tradicijas... 

Šį jaukų filmą dažnai pažiūriu vien nuotaikai pasikelti. Smagus ir paprastas veiksmas, pilnas to keisto humoro, būdingo Adamsų istorijoms.


Hocus Pocus: Trys raganos, kažkada pasmerktos mirti už vaikų grobimą ir žudymą, prikeliamos seno, jų pačių paleisto prakeiksmo. Ir jei joms pavyks išsiurbti bent vieno vaiko sielą - jos gyvuos - amžinai. Bėda tik ta, jog modernus pasaulis - sunkiai naviguojamas. Raganomis čia - netiki, vaikus sunku apgauti, visur pilna keistenybių ir siaubų, kurios net jas pačias gąsdina, kaip, kad juoda dervos upė vidurį laukų... Na, arba tiesiog asfaltuotas kelias.

Savito humoro filmas, kuris gerai ir linksmai susižiūri su kompanija ir dideliu maišu spragėsių. Antrojo, tiesa, dar nežiūrėjau, bet ketinu. Jei jūs jau matėt, tai parašykit ar patiko.


Sleepy Hollow: Ichebod Crane atsiunčiamas į mažą kaimelį, kuriame brutaliai žudomi žmonės galvos nukirtimu. Ir, panašu, jog tai daro pikta dvasia, begalvis raitelis ant juodo žirgo, jodinėjantis apylinkėse ir ieškantis savo paties pamestos galvos. Ir, nors iš pradžių Crane buvo skeptiškai nusiteikęs prieš dvasias, kai mirtis ėmė kvėpuoti į kaklą, jis griebėsi visų priemonių rasti išeitį iš padėties.

Filmas pakankamai šiurpus, kad vadinčiau jį siaubo filmu, nors rimtai turbūt nieko neišgąsdins. Vizuliai nuostabus, kaip ir dauguma Burtono paliestų kurinių, ir tikrai vertas peržiūrėti dar ne kartą.

Gal turite dar ką rekomenduoti į mano sąrašiuką?

Komentarų nėra:

Persikėliau į Wordpress

Blogspot'as yra blogas spottas, tai persikėliau į wordpress: Vakarop