2021 m. gruodžio 11 d., šeštadienis

Dracember | Top 3 Drakulos Žaidimai ir keli paminėtini

Drakulos istorijos vedamų žaidimų daug deja nėra. Bet, keli visgi yra ir iš jų bent trys tikrai verti pažaisti. Štai šie būtų mano top 3+ 


Dracula: Love Kills
Šį žaidimą miniu kiekviename Drakulos žaidimų sąraše, kaip vieną mėgstamiausių, mat jame sukurpta istorija ir pats žaidimo meninis stilius - labai geri. Peržaidžiau tikrai ne kartą ir ne du.
Šiame galvosūkių žaidime jūs žaidžiate, kaip Vladas Drakula. Galinga vampyrė pagrobė jūsų Miną ir jums reikia ją išgelbėti. Pakeliui ne kartą teks rinktis tarp gėrio ir blogio, bei netgi sudaryti sąjungą su savo didžiausiu priešu, profesoriumi Van Helsingu...
Nuo jūsų pasirinkimų priklausys žaidimo pabaiga. O nuo tos pabaigos priklausys kas jus lydės po žaidimo sekančiame tęsinyje (kai baigiate žaidimą ir patenkate į pagrindinį meniu - vėl spauskite "continue" - tęsti).


Dracula: Origin
Pirmus porą kartų šis žaidimas man patiko labiau, nei patinka dabar. Istorija tikrai nebloga, su tokiu gan rimtu posūkiu ar dviem.
Šiame spaudinėjimo-nuotykyje žaidžiate, kaip Van Helsingas. Jūs ieškote Drakulos, mat šis sužinojo apie būdą, galimybę, prikelti savo mylimąją Minos Harker kūne ir ketina tuo pasinaudoti, kai tik ras daugiau informacijos. Jūsų darbas yra spėti merginą išgelbėti...


Vlad the Impaler
Šis žaidimas yra dingęs iš Steam parduotuvės, bet, pasižvalgykite jo kitur. Unikali vizuali, pasirinkimais paremta novelė.
Jus išsiunčia sužinoti, kas per blogis tvyro mieste. Už kiekvieno posūkio - tyko pavojus, keistenybės, kažkas antgamtišo. Kiekvienas asmuo čia - gali būti draugas, arba įsmeigti durklą jums į nugarą. Bet, jei teisingai sužaisite savo turimomis kortomis, pasieksite paties Vlado Smeigiko sostą... Ir nuo to, kaip atlikote savo darbą priklausys, kas gi čia įvyks.

Kiti minėtini:


Drakulos žaidimų serija: Dracula: Resurrection; Dracula: The Last Sanctuary; Dracula: The Path of the Dragon; Dracula: Shadow of the Dragon; Dracula: The Legacy of Blood. Pirmuose dvejuose žaidimuose jūs - Harkeris, bandantis pasprukti iš Drakulos pinklių ir išgelbėti Miną. Trečiame - kunigas, bandantis nepalūžti blogio supintame tinkle.. Ir dvejuose paskutiniuose, kuriuos rasite apjungtus, mat pirmas žaidimas gal tik valandos ilgio, esate kažkokia moteris vardu Cross, kuri ieško dingusio paveikslo, o jį radusi, randa ir kelią pas Drakulą. Patys žaidimai tikrai nėra itin geri, istorija - vidutiniška, apkarpyta, ir cenzūruota, ko pasėkoje - perėjimų gidai tapo beverčiais. Tačiau... Taip. Paskutiniame žaidime, The Legacy of Blood, jūs pagaliau susitinkate su Drakula, atgijusiu ir atrodančiu, kaip Richard Roxburgh, ir jis jums pateikia pasiūlymą...


Hotel Dracula. Jo, suprantu, žinau. Matot, esmė ta, kad kartais tiesiog norisi kažko familiaraus, kad žaist klausantis audio knygos ar podkasto. Toks ir yra Hotel Dracula. Jis toks, kaip ir milijonai kitų: viešbutis, restoranėlis, surenkate lagaminus, išvalote kambarius, paskirstote po juos svečius, paduodate norintiems valgyti, bei pašalinate nepageidaujamus svečius - per tam tikrą laiką, pagal prioritetus. Skirtumas tik tas, kad šį viešbutuką atidarė Drakula ir jo monstrų chebra. Ne, nei kiek nepanašu į tuos multikus Hotel Transylvania, bet, ei, laiką tikrai galima fainai leisti, taip tiesiog spaudinėjant.

Komentarų nėra:

Persikėliau į Wordpress

Blogspot'as yra blogas spottas, tai persikėliau į wordpress: Vakarop