2022 m. spalio 12 d., trečiadienis

EG | Cult Bubblegum



Labai neseniai pasiskundžiau, kad nėr kramtomos gumos skonio energetinių gėrimų. Ten tokių, kokių nors, du ar tris kart brangiau kainuojančių Rockstar importo parduotuvėse gal ir rasčiau, bet kas iš to. Norėjau, baisiai norėjau to sintetinio, toksiškų atliekų skonio, kur nors padaryta iš vaisių ir uogų, vis tiek nieko labiau plastikinio turbūt ragaut neteko.

Ir štai, mano ta mintis ir noras matyt pasiekė kažkokį ten visatos centrą, kur pildosi svajonės, ar kažkas, nes neužilgo, eidamas pirkti daugiau Monster Watermelon, ir peržiūrinėdamas lentyną, ar nieko neatsirdo naujo pastebėjau šią absoliučiai nuostabią, rožinę su mėlynų skardinę Cult Bubblegum energetinio gėrimo. Kramtomos gumos skonio energetinio gėrimo. Pasitaisiau savo labai atitinkamą veido kaukę, nes kovido neturėjau ir nenoriu, prisikroviau pilną krepšį, ir patraukiau link savitarnos, kur nepaisant, o gal būtent dėl to, kaip rengiuosi, tuoj pat prisistatė kasininkė, paklaust ar man bent 18 yra...

Jis - tobulas. Ne per saldus. Tikrai kramtomos gumos skonio. Kaip visi tie neoninių spalvų ledai ir liežuvį dažanti cukraus vata. Labai verta, labai rekomenduoju.

Verdiktas: supilkit mano pelenus į pilną skardinę šito.

Komentarų nėra:

Persikėliau į Wordpress

Blogspot'as yra blogas spottas, tai persikėliau į wordpress: Vakarop