2024 m. vasario 27 d., antradienis

Kaip Piktadarys | Araj Oblodra (Baldur's Gate 3)

ko-fi

Pagaliau pasiekę Moonrise Towers, kažkur bokštų viduje rasite drow alchemikę vardu Araj Oblodra. Užtenka tik prisiminti, kur esate, kad suprastumėte jog ji yra, mažų mažiausiai, moraliai pilka veikėja. Jei turite istorinių žinių, ar ir patys esate drow elfai, gal būt išpešite iš jos dar šiek tie informacijos, bet man ir to nepakako, tad ėmiausi rimtesnių paieškų.

Gilioje Menzoberrenzan tamsoje, ant skardžio tarp dviejų Clawrift Pirštų, kabojo Oblodra Šeimos namai. Nors ir nedideli, jie teikė pakankamai saugumo tiek namiškiams, tiek ir jų paslaptims. Paslaptims, kurios, taip griežtai saugomos, ėmė vešėti gandais, kartais paremtus prabėgomis pastebėtu dalyku, o kartais tik pavydu, mat Oblodra Šeima pasižymėjo itin stipriu psioninių galių talentu. Vieni kalbėjo, kad jos laiko Illithid vampyrus, kaip augintinius. Kiti gi teigė, kad Oblodra dukros su Illithid treniruojasi, o gal net ir santykiauja, kaip kitaip jos gali turėti tokią baisią galią? Visi sutiko tik dėl vieno: šios šeimos karštligiškas užsidegimas visame kame, kuo užsiima, labiau panašėjo į pamišimą.

Dėl savo psioninių sugebėjimų ir vadovavimo meno, Oblodra Šeima vienu metu buvo galingiausia Menzoberrenzan mieste. Bet dėl Lolth machinacijų – buvo sunaikintos Baenre šeimos ir dabar nebeegzistuoja.

Išskyrus Araj, kurią sutinkame Moonrise Towers, o vėliau ir Balduro Vartuose. Mainais į eliksyrą ir gal net šiek tiek pinigų, priklausomai nuo to, ką apie ją žinote, ji paprašo šiek tiek Tikrosios Sielos (true soul) kraujo, jūsų kraujo. Kraujo, užkrėsto Illithid parazitu... Išvadas pasidaryti paliksiu patiems.

Komentarų nėra:

Persikėliau į Wordpress

Blogspot'as yra blogas spottas, tai persikėliau į wordpress: Vakarop