2020 m. rugpjūčio 19 d., trečiadienis

drakulos apžvalga | Dracula: The Impaler


Nu ką, pasiryžau ir pažiūrėjau 2013 filmą "Dracula: The Impaler", apie kurį nieko neteko girdėti. Su Gregory Lee Kenyon Drakulos vaidmenyje.

Apie Filmą: Septyni draugai, jaunuoliai, leidžiasi į spontanišką kelionę aplankyti tikrosios Vlado Drakulo pilies. Kur, žinoma, pakliūva į tikrus ir perkeltinės prasmės spąstus: čia nėra elektros, telefono ryšio, lauke, miške, siaučia vilkai, o gidas, kuris juos čia atvedė ir turi išvesti - kaži kada vėl pasirodys. Nuotaikos neskaidrina ir pilies prižiūrėtoja, graži jauna moteris, kurią, lyg tyčia, prieš čia atvykstant sapnavo bent du šios grupelės vaikinai. Ji imasi pasakoti jaunuoliams apie tikrąjį Vladą Smeigiką bei, kaip jis tapo vampyru...

Mano Nuomonė: Filmas pilnas svetimos gėdos ir deja vu jausmo, kylančio iš prisiminimų apie Penktadienio 13-osios filmus. Jei juos žiūrėjot ir bent kartą buvot Jason pusėje, kai tas žudė įkyrius paauglius - žiūrėdami šį filmą tikrai greit suprasit apie ką kalbu. Filmas žinoma nėra visiška katastrofa. Jame esama gan įdomios idėjos: Tėtukas Drakula sudarė sutartį su, kaip suprantu, velniu, ko pasekoje šis apsaugojo jo žmoną ir vaiką. Bet, kad jis pat grįžtų į fizinį kūną - turi paaukoti septynių nuodėmių demonus, t.y. šitus septynis jaunuolius. Ir pabaiga tokia gan įdomi buvo.

Nors filmas, kaip ir sakiau, ir nėra visiška tragedija, vis tiek rekomenduoju jam nusiteikti ir susirasti užkandžių.

2/5

Komentarų nėra:

Persikėliau į Wordpress

Blogspot'as yra blogas spottas, tai persikėliau į wordpress: Vakarop