2017 m. rugsėjo 20 d., trečiadienis

[Žaidimas] Child of Light


Child of Light prasideda nuo pasakojamos istorijos. Austrijos kunigaikštis turėjo dukrą. Jos motina mirė, tad jis vedė dar kartą. Ir, kaip pasakose vis ir būna, pamotė pasirodė beesanti baisi Nakties Karalienė, kuri pavogė Saulę, Mėnulį ir Žvaigždes. Be to dar ir pačią Aurorą, savo podukrą, kažkaip apkerėjo, ir mergaitė panėrė į gilų kominį miegą, kuriame tariamai ir mirė. Jos tėvas, negalėdamas to ištverti ir pats atgulė į patalus, širdgėlos vis labiau spaudžiamas jis ir pats, atrodo, ilgai netrauks.

Tuo tarpu Aurora atsibunda fantastiniame pasaulyje, Lemurijoje. Ją gniaužtuose laiko Nakties Karalienės monstrai, ir Aurora tuoj pat pasiryžta Lemuriją išlaisvinti. Jos laukia daug kovų su įvairiausiais monstrais, kam prireiks šiek tiek strategijos planuojant veiksmus. Daug naujų draugų, kurie padės kovose. Daug naujų nuotykių ir galvosūkių.

Nuostabus menas, be galo graži muzika, puiki istorija, geri veikėjai, ir smagūs jų dialogai. Aš ten valandas prasėdėjau vien geriausius brangakmenius kurdamas, ne dėl to, kad reikėjo, bet dėl to, kad buvo įdomu, ką dar galima padaryti, kaip dar galima juos sumaišyti, kuo jų poveikis skiriasi dedant juos ant ginklo, ar ant galvos... Žodžiu, žaidimas labai įdomus.

5 / 5



Komentarų nėra:

Persikėliau į Wordpress

Blogspot'as yra blogas spottas, tai persikėliau į wordpress: Vakarop