2022 m. lapkričio 2 d., trečiadienis

EG | Battery | Braškė su Laimu, Persikas su Aviete, Originalas ir Be Kalorijų


Battery į radarą kažkaip niekad nepapuolė. Žinant kokie kartais generiniai energetiniai gėrimai būna panašūs į akumuliatorių rūgštis - kyla prastos asociacijos, kai energetinį tiesiai taip ir pavadini - batarkė. Great, bus smagu... Bet sumečiau, kad jau jei pasistengė dar skonių padaryt, nu tai... Gal? Pasiėmiau visus keturis rastus, štai tokius:

Braškė su Laimu (žaliąja citrina): Labai, labaaaai, labai keista, nes geri ir... Kažkoks rabarbarų pyragas. Ne, rimtai. Net tas tešlos riebaliukas jaučias, lyg sviestuota būtų. Man - per saldus ir šiaip skonis ne tas, kokio norėčiau gėrime, tai ne man, bet tikrai neturiu ko peikt. Jei esat smaližiai - paragaukit.

Persikas ir Avietė: Tik avietė ir dar ta tokia iš maoam saldainių. Skanu, bet irgi ne tai ko noriu savo gėrimuose. Ir dar poskonis lieka, kas niekad nėra gerai.

Originalas: Paprastai generinis "energetinio gėrimo skonio skonis" būna... na. Kaip ir baterijos. Tai vilčių nedėjau, ir to pasėkoj - labai nustebau. Nes tikrai labai geras skonis, nerūgštus, ne sausas, kaip kai kurie būna. Jei va tiesiog tokio skonio noris, tai čia yra absoliučiai tobula.

Be Kalorijų: Šio bijojau labiausiai. Net jeigu originalus skonis būna neblogas, tai tie visi "be šito, be ano" - beveik be išimties - siaubingi. Kartūs, rūgštūs, negeriami. Bet, ką jūs manot? Visiškai norma. Jaučias, kad ne tas pats, kaip originalus, bet tikrai ne tiek.

Verdiktas: Tuos du paskutinius tikrai dar kada pasiimsiu, bet tų pirmų dviejų tai turbūt ne.

Komentarų nėra:

Persikėliau į Wordpress

Blogspot'as yra blogas spottas, tai persikėliau į wordpress: Vakarop