2020 m. spalio 15 d., ketvirtadienis

Spalio 15 | Cyberpunk 2077 Transportas | blogovynas

Turėsim penkias pagrindines transporto priemones:
  1. ECONOMY: Jokios lyties meilužių šis ekonomiškas mažylis nepritrauks. Bet ei, gi ne dydy esmė, ar ne? Jokių aukštų technologijų ar brangių medžiagų. Praktiška ir pigi klasė, kuri tikrai nuveš iki vietos skirta kiekvienai kišenei.
  2. EXECUTIVE: Klasė skirta įspūdžiui palikti. Joje nepagailėta lėšų nei poreikiams, nei norams. Naujausios technologijos ir atitinkamas, tavo malonumui skirtas vidaus dizainas.
  3. HEAVY DUTY: Praktiško dizaino ir aukščiausios klasės inžinerijos traktoriai ir tankai skirti problemoms ir ginčams spręsti, kai juos išspręsti gali tik jėgos parodymas. Nesustabdomi žvėrys. Gaila man kvailio, kuris kelyje užlys tau prieš nosį.
  4. SPORTS: Karštas variklių murkimas Naktinio Miesto laukymėje, išmetimo kvapas ore. Visiems tavo poreikiams pritaikomas galingas žvėris. Ar tai legendų vertiems pabėgimams, ar slidiems pasirodymams gatvės lenktynėse dėl tų saldžių, saldžių pagarbos taškų. 
  5. HYPERCARS: Greitis, šarvai, tikslumas ir tokios brangios medžiagos, jog ši transporto priemonė tampa prieinama vos keliems išrinktiesiems. Tai nėra tipinė mašina. Bet tau tinka, tarsi pirštinė, ar ne?

Ir, atrodo, bus dar daugiau.

Kaip visada, prašau apsvarstyti galimybę mane paremti kavos puodeliu KoFi platformoje arba netgi tapti mano Patronais. Visa pagalba yra labai reikalinga ir vertinga.

Komentarų nėra:

Persikėliau į Wordpress

Blogspot'as yra blogas spottas, tai persikėliau į wordpress: Vakarop