2014 m. gegužės 4 d., sekmadienis

[Anime] Diabolik Lovers


 Diabolik Lovers. Vienas sezonas, 12 serijų + viena "pusvalandžio" (mat kiekviena serija žymi valandą, nors serijos tikrai trumpos, gal tik po penkiolika minučių), kurioje atpasakojo praeitų serijų įvykius. Nemeluosiu, tą tiesiog praleidau.
 

  Istorija prastoka, netrūksta ir logikos ar pasakojime likusių skylių. Viskas prasideda nuo Yui kelionės į kažkokį dvarą, kuriame ji mokysis su "aukštuomenės vaikais". Nepamenu pasakojau ar ne, bet žiūrėjau anime pavadinimu Princess Lover, kuris prasidėjo lygiai taip pat, tik su vaikinu vietoje merginos. Reikia nustot žiūrėt anime, kurių pavadinimuose yra žodis "lover". Bet Yui tarp kilmingų vaikinų pritapti neprireiks. Jai teks pritapti prie vampyrų, kurie tenori jos kraujo. Visa krūva brolių-vampyrų jos džiugiai nepasitinka ir čia pasipila tos ankščiau minėtos skylės.
  Pirma serija - ją apkandžioja, aplaižo ir visaip išvadina. Nors "blynas" skambėjo visai neblogai, manau jog geriausias buvo "bitch-chan". Nekalbantiems angliškai ir nežinantiems japonų kalbos niuansų, tai būtų "kalytė", nejuokauju. "Chan" toks mažybinis žodelis. Taip tad, kodėl ji ten? To taip ir nesupratau. Jei gerai pamenu, tai jau kitą dieną ji pas juos rado savo tėvo dienoraštį. Vėliau jie ėmė jai teigti, jog ją čia atsiuntė jos pačios tikėjimo broliai, bažnyčia, kaip auką jiems numaldyti. Visa tai gan greit užmirštama ir toliau nebeplėtojama. Vietoje to Yui vis vaidenasi vaikinų motina, kuri, pasirodo, mėgina sugrįžti. Ją, matot, nužudė, jos pačios neapsikentę sūnūs. Su jų dėdės pagalba ji išsaugojo savo širdį ir dabar gali grįžti. Kodėl būtent dabar? Mat Yui jai tinka, kaip kūnas-nešėjas. Tai - visiškai nepaaiškinta, bent man nieko aiškaus nebuvo, tačiau tai ir buvo viena pagrindinių temų.
  Visi tie broliai - pasiutusiai bjaurūs tipeliai. Nuotaikų kaitos - baisios, elgesys - dar baisesnis. O Yui, pravardžiuojama, kandžiojama ir žeminama - net gavusi progą - nepabėgo iš ten. Jei dar pridėsim tą baisų garsą, kai jie kąsdavo jai (lyg grietinės pilną maišelį aštriu peiliu pradurtum), kartu su tuo faktu, jog ji taip ir neapturėjo nė vieno rando ar žaizdos - šis anime siutino daugiau nei buvo pakenčiamas. Tik pabaiga man pasirodė visai padori, tad sudėjus viską draugėn, duosiu 2,5 iš 5. Rimtai, reikia vengt "lovers" visokių... O, bet muzika šiame anime buvo net labai nebloga.



Komentarų nėra:

Persikėliau į Wordpress

Blogspot'as yra blogas spottas, tai persikėliau į wordpress: Vakarop