2014 m. gegužės 3 d., šeštadienis

[anime] Black Lagoon [S2]

 Taip tad, sužiūrėjau ir antrą sezoną Black Lagoon anime (čia apie praeitą sezoną). Net nežinau ar norėjau žiūrėti, ar tiesiog negalėjau mesti, nes jau pažiūrėjau pirmą. Nemėgstu mesti dalykų, nei knygų, nei serijų...
 Šis sezonas kur kas tamsesnis už praeitą. Temos - nebe juokingos. Daug smurto, kruvinų muštynių ir labai keistos logikos. Epizodai - labiau užtęsti, t.y. viena tema gali tęstis kur kas ilgiau, nei ankščiau. Bet kūrėjai labai gudriai baigdavo seriją pačioje geriausioje vietoje, kaip darydavo True Blood, taip užsitikrindami, jog tikrai sugrįši pažiūrėt daugiau.
  Antraeiliai herojai sužiba. Daugiau sužinom apie Revy darbą su tomis vienuolėmis, kur į Hellsing tiktų, dar daugiau apie Balalaiką. Vieni herojai vėl tampa neįdomiais, kiti gi iš naujo sušvinta. Tarkim, nenuvylė Dutch, pademonstravęs "Bull-Ride". Bet Rock lyg kiek labiau ištižo, nė nežinau.
  Žodžiu, nesiplečiant: Jei nepatiko pirmas sezonas, tai antro nėra ko žiūrėt. Jei patiko, tuomet pažiūrėt turbūt verta. Sudėjus pliusus ir minusus, duočiau kokius 3 iš 5.


Komentarų nėra:

Persikėliau į Wordpress

Blogspot'as yra blogas spottas, tai persikėliau į wordpress: Vakarop