2022 m. liepos 27 d., trečiadienis

EG | Oshee: The Witcher - Swallow (kregždė) ir Cat (katė)

Išėjau sau prie +30C* pasivaikščioti, nes nusimatė lietus, o aš norėjau pasikrauti to saulės gerojo D. Po kokios valandos ėjimo supratau, kad vandens butelis turėjo kitų planų ir liko namie. Tad su audio knyga ausinėse patraukiau į degalinę, meluodamas sau, kad tik vandens. Bet širdyje žinojau, kad einu pažiūrėt ar nėra kokio naujo, kitokio energetinio gėrimo.

Prieinu prie šaldytuvo, o ten į mane žiūri tas Sapkowskio žodžiais tariant "bjaurus snukis". Geralto iš Rivijos. Nuo skarbų su "raganių eleksyrais", katės ir kregždės. Pasiėmiau abu ir moviau namo.

Namie pradėjau nuo Cat / Kot / Katės gėrimo, žaliu apvadu, kuris turėtų suteikti geresnę regą tamsoje, bet iš tiesų tai suteikia tik tobulą obuolių ir kivių skonį. Ne per saldus, pakankamai rūgštus, netrenkia milteliais ar kokiu kitu cheminiu poskoniu. Tiesa tamsoje regos nepagerino.

Swallow / Jaskolka / Kregždės ėmiausi tik kitą dieną, mat ši skardinė su oranžiniai raudonu apvadu turėjo būti gyvybės ar sveikatos eleksyru, mangų ir čilio skonių, ko pasėkoje ir sumečiau, kad gal kitą dieną, vėsesnę, dėl viso pikto... Mango skonis - man per rūgštus, o čilis tik truputį kutena kažkur ten gerklės gale, when you swallow the swallow. Tai jei pvz mėgstat ne tą saldų mangų gėrimą, šitas jums turbūt patiks.

Verdiktas: katės - visada gerai.

Komentarų nėra:

Persikėliau į Wordpress

Blogspot'as yra blogas spottas, tai persikėliau į wordpress: Vakarop