2020 m. spalio 8 d., ketvirtadienis

Spalio 8 | vampyrai, vampyrai | blogovynas


Šiandien didžiąją dienos dalį tapiau komisinį (commission), nes vakar baigiau darbą, tai šiandien tik padėjau su skubiais. Kitą dienos dalį leidau Elder Scrolls Online, su audio knyga apie vampyrus ir pan., antgamtinius. 

Baigiau Solitude (Western Skyrim) kvestus, visus, tai dabar toliau sau ramiai dirbu prie archeologijos. Už kurią, beje, jau gavom nuostabų naują namą, judantį asistentą ar kompanioną (tik namuose), tatuiruočių, bei rožinį dryžuotą elniuką iš Bleakreach požemių.

Pagrindiniai kvestai beveik visada labai geri. Šis tikrai nebuvo išimtis, tai užsimoviau savo naujus šortus (juokiatės, nes pavydit mano kojų) ir išskubėjau prilupt vampyrų lordų ir kitų harrowstorm padarų. Nepamenu ar kada teko tiek daug lipti aukštyn. Pradėjom nuo Bleakreach apačios, baigėm Solitude viršuje ir visa tai teko pėsčiom.

Toliau nieko nepasakosiu. Akivaizdu, jog istorija dar šiek tiek nusitęs su tuo požemių (dungeon) DLC, bet manęs jau per daug nedomina. Sunku rast normalią kompaniją požemiams daryti, tai gal kada nors. 

Ką jūs šiandien veikėt? Gal ką gero žaidėt irgi?

Beje vakar nusprendžiau, kad reikia užbaigti tą antrą-po-ilgo-laiko peržaidimą Dragon Age: Inquisition (patį žaidimą peržaidžiau kelis kartus, bet berods tik šiemet vėl į jį pasinėriau, kartą, taip išsamiai, o antrą syk pusiaukelėj užmečiau). Tai, eina sau, ant kiek įkvėpinantis ten visas tas menas, taro kortos, freskos ir t.t...

Kaip visada, prašau apsvarstyti galimybę mane paremti kavos puodeliu KoFi platformoje arba netgi tapti mano Patronais. Visa pagalba yra labai reikalinga ir vertinga.


Komentarų nėra:

Persikėliau į Wordpress

Blogspot'as yra blogas spottas, tai persikėliau į wordpress: Vakarop