2020 m. kovo 22 d., sekmadienis

įrašas | Pirma Savaitė

Vat tad. Pirma savaitė izoliacijos ir karantino. Apie niuansus kas ką turėtų daryti - nekalbėsiu, tik vilsiuosi jog jūs visi - protingi žmonės ir situaciją suprantat. Bet pakalbėsiu apie tai, ką pamažu pradėjau veikti po pirmų dienų nerimo ir nuobodžiavimo namuose.

Apsiėmiau vėl mokytis programavimo. Turiu tokį nusistatymą, jog reikia mokėti bent vieną - gerai, ir visas bent jau suprasti, kad prireikus bent žinotum, ką googlinti. Tai darau tai. Jau praėjau pirmą Python 3 kursą, R kursą ir HTML+JC kombinavimo kurso pirmą skyrių, skirtą puslapių kūrimui. Labai padeda ir motyvuoja Elijah Kamski lipdukai.

(kas nežinot, tai jis yra Detroit: Become Human veikėjas, atsakingas už Androidų egzistavimą) (kalbant apie lipdukus, dabar labai geras metas pirkti visokius printus ir paremti savo mylimiausius menininkus, jei žinoma išgalit.: https://soukyan.redbubble.com )


Pažiūrėjau visą Altered Carbon, įskaitant tą animacinį filmą. Labai įdomu, taip, jau susiradau ir knygas, tikrai skaitysiu ir gal net knygų bloge viską, su serialais ir animaciniu, aprašysiu. Tikiuos.

Ir, kad jau nesėdėt visą laiką, apsiėmiau jogos, meditacijos, bei seno gero "pataisykim viską kas kliba" fizinės saviugdos.

Tarkim, jau senokai man stalo kairė koja bando pabėgti (stalas - trikampis, kampinis, labai nepatogus, labai nerekomenduoju, nebent kuo realiausiai turit atvirą erdvę už savęs). Tai atkasiau varžtų ir kampinių rinkinuką, pirktą ramesniais laikais, Lidl, kurie labai šauniai iš kart pateikia visą rinkinį, ir primontavau tą koją atgal į vietą. Dabar taip keista, ten yra atrama skirta greičiausia PC dėžei, bet aš ten kojas laikau, nes turiu gaming laptopą, va kaip man gerai. Tai užsidedi kojas ir nejauti palinkimo. Viskas stabilu. (įterpkit čia tą soundbite meme <wow, I didn't know it did that>)


Nuvaliau dulkes nuo savo Drakulos kolekcijos, sukabinau skeletų kolekciją, nes visa išsimėčius buvo, o vėliau gal dar ir juodą lentą (tą mokyklės lentos dangą, skirtą rašyti kreida - gera alternatyva baltai lentai, jei kaip ir aš, baltos spalvos estetiškai pakęst negalit) kažkaip tvirčiau įtaisysiu, nes bando pabėgt irgi. Matyt su stalu susimokė.

O ką jūs veikiat? Ka žiūrit, kuo užsiimat? Tikiuosi nevaikštot kur nereik, a?

Komentarų nėra:

Persikėliau į Wordpress

Blogspot'as yra blogas spottas, tai persikėliau į wordpress: Vakarop