2017 m. spalio 18 d., trečiadienis

[Serialas] Castlevania | S1


Žanras: Siaubo, fantastikos, veiksmo, nuotykių
Paremta: Castlevania III: Dracula's Curse 
Režisuota: Sam Deats
Šalis: Jungtinės Valstijos
Kalba: Anglų

Drąsi ir protinga moteris vardu Lisa užkariauja tamsos princo, Drakulos širdį vienu pabeldimu į jo pilies duris. Ji atėjo jo paprašyti pamokyti ją medicinos, kad galėtų padėti žmonėms. Drakula sutinka, ir jie imasi vienas kitą mokyti: medicinos, žmogiškumo, gyvenimo. Galiausiai Lisai pavyksta jį įkalbėti eiti ir pažiūrėti į pasaulį pačiam, pamėginti pamatyti jį taip, kaip kas dien jis matomas mirtingų žmonių. Tačiau ši akis atverianti kelionė greit užtemdė Drakulos gyvenimą su visam. Grįžęs jis rado Lisa sudegintą ant laužo, kaip raganą. Mat kvailių būriai, vedami Dievo Valios nepažinsiančio kunigo, net jei šioji jam įspirtų į uodegą, jos sugebėjimą gydyti laikė šėtono žiniomis.

Belmontų šeima paniekinta ir nekenčiama. Kažkada jie buvo garsūs monstrų ir demonų medžiotojai, o dabar... Bet net nepaisant to, Trevoras Belmontas yra geros širdies, ir turi rimtą talentą kovoje. Talentą, kurio tuoj prisireiks visiems, net ir labiausia Belmontų nekentusiems kaimiečiams. Mat, kaip galite spėti, Tamsos Princas savo žodžio laikėsi, ir atvėrė pragaro vartus, išleisdamas žemės ordas demonų.

Taip patiko, kad per vieną naktį pažiūrėjau du kartus. Tai nebuvo labai sunku, mat šis sezonas turi tik keturias serijas, ir jų bendras laikas nesiekia dviejų valandų. Žinių apie žaidimus tikrai nereikia, tik sekite tai kas vyksta, ir viskas tikrai bus aišku.

5 / 5

Komentarų nėra:

Persikėliau į Wordpress

Blogspot'as yra blogas spottas, tai persikėliau į wordpress: Vakarop