2017 m. vasario 9 d., ketvirtadienis

Eso: Legendary Crafting Writs

Iš kart pasakysiu, jog neįsivaizduoju, kaip tuos writs išimti iš dėžutės taip, kad jie iš kart neįkristų į kvestus, bet tai tikrai įmanoma, mat žmonės juos intensyviai pardavinėja.

Legendary Crafting Writs yra gaminimo kvestai, kuriuos galima gauti, kaip apdovanojimą, atlikus kasdienius įprastus gaminimo kvestus. Labai apsimoka tam daryti visus šešis: alchemijos, maisto gaminimo, enchantmentų, metalo, medžio, medžiagos (alchemy, provisioning, enchantment, blacksmithing, woodworking, clothier). Baigus kvestą jums duos apdovanojimo dėžutę, kurioje be tokių įprastų dalykų, kaip medžiagos gamybai, taisymo rinkinukai ir pan. gali būti ir Legendary Crafting Writ.

Šie kvestai - reikalauja specifinio daikto. Tarkim, mano pirmasis gautas prašė padaryti Dark Brotherhood skydą, su Training trait, Epic lygio, ir dar ten iš kažkokio tam tikro rinkinio. Vadinasi reikia turėti atitinkamą research (atitinkamas žinias), daiktus, ir motyvą. Motyvą pirkau už 12k aukso, o kvestas davė tik 600 + 6 vouchers.

Voučeriai, draugai, yra mūsų bilietas į daiktus namams, kuriuos paprastai leidžia įsigyti tik su Crowns, ir kitokius retus gerumynus. Tad, kaip ir sakiau, apsimoka daryti visus šešis kasdienius Writs, mat garantijos jog gausite šį specifinį užsakymą nėra. Tėra tik tikimybė.




Komentarų nėra:

Persikėliau į Wordpress

Blogspot'as yra blogas spottas, tai persikėliau į wordpress: Vakarop