2017 m. vasario 8 d., trečiadienis

ESO: Homestead [1]

Na ką. Pagaliau turime Homestead, namus, Elder Scrolls Online atnaujinimą, didžiulį ir visiškai nemokamą. O su juo ir krūvas naujų darbų ir daiktų. Trumpai pravesiu jus pro pagrindinius dalykus:

  1. Crown Store prie dabar ant viršaus rodomų naujienų rasite kvestą "A Friend in Need". Pasiėmę jį į savo krepšį gausite tokį lyg legendinį (geltoną) receptą. Paskaitę jau turėsite ir kvestą, kuris jus siųst į miestą, kuriame pradėjote savo "karjerą". Man tai Glenumbra, Daggerfall. Kvestas paprastas ir gan smagus, po jo gausite savo pirmuosius namus, kurie, kaip paaiškės, tėra tik kažkoks sandeliuko dydžio kambarėlis, kuriame galėsite susikrauti savo eksperimentinius, pirmuosius baldus. Aš, beje, pasistačiau ir arklį. 
  2. Taigi, turite namus. Turbūt norite juos ir kuo nors apstatyti? Pirmiausia kvestas jums žinoma lieps ką nors nusipirkti, rasti, ar pasidaryti. Jei NPC kuris turėtų parduoti baldų - nieko neturės - išjunkite add-ons, nusipirkę galite įjungti juos vėl. Na, o kaip juos pasidaryti? Receptai jų darymui randami, kaip ir maisto receptai - visokiuose skylėse, maišuose, skryniose, dėžėse. Geriausia taktika dabar yra išsirinkti kokį nors delve'ą, ir tiesiog prasinešti pro jame esančias urnas ir kitokias vietas.
  3. Sveikinu, turite receptą kėdei ar kažkam. Dabar, iš ko gi daryti tą kėdę ar kažką? Ką gi, metas, kaip senais gerais laikais, bruktis per Tamriel ir rinkti viską be išimties. Net jei nieko su gėlėmis ar runomis nedarote, net juose gali būti papildomas, reikalingas ingredientas. Tad ko jums reikia? Medžio, metalo, medžiagos, odos, alcheminių gėlių, runų. Man vakar reikėjo iš runų kritusios "basic rune" ar kažkaip ten taip pavadinto daikto (atrodo, kaip tuščia kvadratinė runa), kad pasidaryčiau namuose pertvarą. Be šių papildomų daiktų reikės ir tų senų - medžio, medžiagos, t.t., stiliaus motyvų, ir netgi tannino (tų spalvotų akmenėlių, kurie pakelia jūsų ginklų/šarvų lygį). 
  4. Dekoruoti šiaip jau lengva, bet dėl viso pikto peržiūrėkit visus ten esančius nustatymus, kitaip gali baigtis, kaip man. Prilipo prie lubų paveikslas, ir negalėjau jo nuimti. Draugę padariau "dekoratore", atėjusi greit rado, kaip man jį nukabinti. 
  5. Viskas, sveikinu!
Ateikit rytoj, pakalbėsim apie crafting writs ir kodėl dabar jie - patys nuostabiausi.

Komentarų nėra:

Persikėliau į Wordpress

Blogspot'as yra blogas spottas, tai persikėliau į wordpress: Vakarop