2016 m. gruodžio 16 d., penktadienis

Elder Scrolls Online: New life festival

Tataigi, prasidėjo švenčių sezono įvykis: New Life Festival. Kaip ir su Halloween kvestu, taip ir čia - šį galima pradėti Crown Store. Paskaičius gautą popiergalį, būsite pakviesti į Windhelm (Eastmarch, Ebonheart paktas), ir ten tik už miesto lauks kvestą duodanti moteris. Per dieną juos galima padaryti kelis, ar 8, ar gal net 12, bet limitas yra.

Kvestai parodo, kaip rasės švenčia savo Naujo Gyvenimo pradžią (patys kvestai nėra apriboti jūsų rasei, dovanos irgi tiks visiems). Po kurio laiko viskas ima kartotis, bet ten daug daryti nereikia, tad nesunku dėl prizo pašokinėti per žemėlapius. O prizų yra įvairių, ir jie ne taip labai erzinančiai užpildo kišenes, kaip Halloween'o daiktai. Motyvai - gan reti, aš šiandien gavau tik du. Receptai tik keli, į rankas papuola dažniau nei motyvai, bet juos galima sėkmingai atiduot bet kokiam NPC pardavėjui. Papildomi daiktai irgi geresni nei kirminai (nors ir tie susinaudojo žvejojant, o čia irgi pravers vienam iš kvestų), pvz alcheminės žolelės, maisto gaminimo ingredientai (kartais epic lygio, violetiniai, gal būna ir geresnių, nežinau). Ir žinoma visi tie smagūs dalykėliai, kaip pvz drabužiai, ir mementos.

Kol kas mano mėgiamiausias gautas daiktas yra memento pavadinimu mudball bag. T.y. purvo gniūžčių maišelis. Nesupratau pradžioj, kaip jį panaudoti, tai paklausiau bendrame kambaryje, kur mane tuoj pat apmėtė tomis purvo saujomis! Po to kankinausi tyloje, o jums parodysiu nuotraukas, kad nekartotumėte mano klaidos.

Tik įspėju, nors per kvestą purvą galite mėtyti nors ir į pačią Altmerių karalienę, čia gi verčiau susikoncentruoti ties žaidėjais, mat kokie nors ten sargai gali tuoj pat uždėti ant galvos kainą.


Komentarų nėra:

Persikėliau į Wordpress

Blogspot'as yra blogas spottas, tai persikėliau į wordpress: Vakarop