2013 m. balandžio 5 d., penktadienis

Kai viskas genda

  Būna gi taip, kad viskas iš eilės ima gesti. Taip nutiko ir man, štai vos prieš savaitę ar dvi. Ir prasidėjo viskas taip lengvai, kad nė dėmesio neatkreipiau.
  Pirmiausia tai Skyrim žudant drakoną staiga supratau, jog mano Dunmer elfas nebeima antros strėlės, o Drakonas štai taip patogiai ore įsitaisęs. Teko jį Užrėkt negyvai ledu, ir tfu tfu – drakonas kvėpavo ugnimi, todėl tas ledas jam kenkė, jei būtų buvęs tas ledu tvoskiantis žvėris, taip lengvai nebūtų viskas užsibaigę. Tuoj po Sielos Įsiurbimo griebiau PC pelę, mat toji prie laptopo, kuri nesiteikė veikti – nusprendė, jog jai gana mano nesąmonių su video žaidimais. 
  Antras dalykas buvo mano PC klaviatūra. Kavos aš nemėgstu. Bet kažkodėl gi užsimaniau ir štai, po pusės puodelio nerangiai tą puodelį nubloškiau tiesiai ant klaviatūros. Bet šioji veikia iki dabar, tik sekančią dieną po incidento kai kuriuos mygtukus teko kumščiu įspausti. 
  Trečias nuotykis buvo baisiausias. Ėmė ir sugedo ekranas. Maitinimo blokas, jei tikėt taisiusiu žmogumi. Pataisė greitai, pažadėjo dataisyti, jei per tris mėnesius suges, bet jo supratimu bent pusę metų neturėčiau matyti problemų. Bet matot, gedimas buvo netaisytas tris dienas. Pirmą gedimo dieną ekranas įsijungė po septynių minučių. Antrą dieną, tad galvojau pamėginsiu vėl, mat internetas PC kur kas patogesnis nei tas, kurį gaunu į laptopą. Antrą dieną įsijungė po beveik valandos. Trečią diena nebeįsijungė visai. Ar žinot, kaip išjungti kompiuterį, kai nėra ekrano? Teisingai. Tad to pasėkoje, ketvirtas gedimas buvo Windows XP užlūžimas. Pataisė ir jį, tas pats žmogus, ačiū jam, veikia puikiai.
  Dar galėčiau pridurti penktą gedimą, kurį brukčiau prieš Operacinės Sistemos gedimą - wi-fi dingimas iš akiračio laptopui. Dvi dienos be jokio susisiekimo su Virtualiu Pasauliu. Juokingiausia, kad nė velnio per tą laiką nepasidariau, mat labiausiai norėjosi sėdėt ir spoksot į erdvę, o kai tik viskas buvo sutaisyta - kibau į darbą, net jei tas darbas - nuo kompiuterio niekaip nepriklauso.
  Ir paskutinis, ŠEŠTAS dalykas - nulūžo mano lempos kaklas. Ji veikia ir taip toliau, bet tabaluojasi ant laidų, tad negaliu jos patogiai įsitaisyti. Kol kas sėdžiu be šviesos, kaip tikras Nosferatas.

Dovanokit už klaidas, vis dar nerandu, kur įkišt tą lietuvių kalbą, kad bent šiek tiek klaidas pasitaisyt padėtų. 

Komentarų nėra:

Persikėliau į Wordpress

Blogspot'as yra blogas spottas, tai persikėliau į wordpress: Vakarop