2012 m. birželio 22 d., penktadienis

Khaos ir Dama su Įkapėmis

Na ir nuskilo šiandien. Pirmą syk pas mus atsirado šitas Monster Energy Drink, o jau seniai norėjau paragaut kurio nors kito, nei ta original trio. Khaos skonis kalėdas primena. Kaip čia taip? O gi ir mandarinai, ir apelsinai, ir baltosios vynuogės... Ne toks saldus, kaip Ripper, man asmeniškai patiko, tad keliu nykščius ir šaukiu AT LAST!
  Pabaigiau šiaip ne taip Stokerio "Damą su įkapėmis". Paskutiniai 10 lapų ėjosi vėžlio greičiu, nieko negaliu padaryt, nė kiek man neįdomu skaityti apie tai, kaip gerai kažkas skrajoja lėktuvu, apie tuos manevrus kurie net aprašyti tiek paprastai kiek "atrodė, kad jis sminga nosimi žemyn, kaip akmuo" sakiniai leidžia. Vertimas juodraštinis, kas būtų gerai, jei ne tingūs redaktoriai. BAH! Jei ir sekanti knyga kankins šitaip, apkramtysiu nugarėlę, rimtai.
  Šiaip jau ką, slampinėju iš kampo į kampą ir nieko. Pagaliau žaidžiu tuos seniai norėtus žaidimus, kurių negalėjau žaisti iki gavau DeathNotebook-PC, tai ir Dragon Age 2, ir The Witcher 2 kurį pakvaišę lenkai vis tiek padarė tokį "sunkiasvorį", jog vis vien ne itin gerai veikia, o kur dar stoka paties RAGANIAUS, po galais, gi Geraltas - jūsų vaikas, kaip jūs taip išsidirbot??, ką ten dar... Mass Effect 1, nors tą turbūt galėjau pažaist, bet ne esmė, Skyrim ir žinoma, Assassins Creed (irgi 1, normaliai jis pas mane neveikė, tad dabar džiaugiuos, džiaugiuos ir atsidžiaugt negaliu).
  Vis dar jokių žinių iš Anglijos. Laikykit kumščius ir toliau...

Komentarų nėra:

Persikėliau į Wordpress

Blogspot'as yra blogas spottas, tai persikėliau į wordpress: Vakarop