2020 m. birželio 22 d., pirmadienis

įrašas | maistas skrandžiui

Žinot tą posakį, maistas sielai? Tai va. Kai pareina skrandžio problemos, tokios rimtos, kad ryte prabundi panikoj dėl jaučiamo skausmo ir to skausmo padėties bei keistumo, maistas toliau jau tikrai nebe sielai. Maistas tada jau konkrečiai skrandžiui.

Po penkių dienų labai sunkaus bandymo atsigauti su džiuvėsiais ir vandeniu, nes net arbatos negalėjau gerti, pasiryžau sumažinti užpilamų ramen skaičių savaitėje, bei gal apskritai pagaliau nupūsti dulkes nuo seniai turimos Elder Scrolls Official Cookbook.

Gaminti pradėjau vakar, bet būtent šiandien pagaminau kažką įdomesnio, nei virti ir tada apkepti makaronai. Šiandien gaminau S'jirra's Famous Potato Bread - S'džiro(s) Garsiąją Bulvinę Duoną! Ir pavyko tikrai net labai neblogai.



Dėl copyrighted priežasčių, negaliu jums duoti recepto, bet idėja maždaug tokia: virtos bulvės su prieskoniais, kiaušiniu, sviestu ir miltais, sutrinta, suformuota ir kokių dvidešimt minučių kepta orkaitėje. Prieskonius dėjau savus, tuos kur mėgstu, jokios druskos, mat tų oficialių Elder Scrolls prieskonių dar nesusimaišiau.

Pirmas toks mano blynas, bet žinot, tikrai geras pavyko. Tešlos pasidariau gerokai per daug, tai dabar šaldikly lauks sekančio karto. Pati duonelė-bulvelė tokia labai nenusakomo skonio, tikrai bulvė, bet tuo pačiu ir ne visai. Labai tiktų kuo nors persitepti ar gal prie kokios sriubos, bet deja aš dar nesijaučiu pakankamai gerai tolesniems eksperimentams.

Prašau, palinkėkite man sveikatos.

Ačiū!

Komentarų nėra:

Persikėliau į Wordpress

Blogspot'as yra blogas spottas, tai persikėliau į wordpress: Vakarop