2018 m. liepos 6 d., penktadienis

Pop | Glow + Good Girls

Good Girls. Visada mielai žiūriu filmus ir serialus apie nusikalstamą pasaulį, ypač plėšikus, heistus. Mėgstu tas didingas scenas kur plėšikai įsiveržia su kaukėmis ir ginklais, o tada sprunka dūmų debesyse, arba šiaip kokiam fantastiniam pabėgime, automobilių gaudynėse. Tai ir pasiėmiau pažiūrėti šitą.



Istorija įdomi. Jos visos - su skirtingomis šeimos dramomis, kurias tikrai pataisytų pinigai. Ir visos galiausia pribaigiamos, privedamos iki to desperatiško "nebėra ko daugiau prarasti", ko rezultatas - jų pirmas ir šiaip jau tikrai gerai išplanuotas heistas! 

Buvo labai įdomu žiūrėti, kaip kiekviena jų pasiekė tą lūžio tašką, kai juokai "apiplėškim parduotuvę" tapo rimtais planais. Ir dar, viena iš jų, atrodo, turi translytį vaiką ir tai labai gražiai priimama, be jokių kvailų klausimų. Ir aš dar tik vieną epizodą pažiūrėjau!

Tada - Glow 2as sezonas, tad pažiūrėkit ir pirmą, kas nematėt. Tai serialas apie moterų imtynių šou, kaip jis toks gimė, bei kaip prie to prisidėjo dalyvės.



Aš iš tiesų nesuprantu, kaip antras sezonas gali būti net geresnis nei pirmas, bet taip jau yra. Prie originalios grupės prisidėjo ir naujų herojų, jos keičia savo vaidmenis ir tuo pačiu bando viena su kita sugyventi, bei gal kiek apsitvarkyti savo gyvenimus. Labai įdomu, linksma ir juokinga.

Komentarų nėra:

Persikėliau į Wordpress

Blogspot'as yra blogas spottas, tai persikėliau į wordpress: Vakarop