2018 m. gegužės 3 d., ketvirtadienis

Apie tai, kaip gavau ESO Summerset Closed Beta PTS kvietimą ir negalėjau juo pasinaudoti


Žodžiu, pabudau vieną dieną ir email radau kvietimą padėti testuoti ESO naują skyrių, Summerset uždaroje Beta sistemoje PTS. Tai buvo gal prieš mėnesį, jei ne daugiau. Labai apsidžiaugiau, mat labai mėgstu ESO, kartais įsijungiu, išjungiu garsą, pasileidžiu audio knygą ir tiesiog einu parankiot kokių nors daiktų, ieškau skrynių, naikinu Dolmenus ir panašiai.

Prieš kurį laiką man teko pasikeisti kompe hardą, už ką esu be galo dėkingas už labai daug pagalbos, kurios suteikė mano draugė. Ir dar visai neseniai teko persirašyti windows'us, nes galai žino kokio ten galo prisivėlė, kuris ėmė lyst į paviršių su naujomis ausinėmis. Perrašinėjant aš visada skeliu diską per pusę. Viena pusė - sistemai, back-up'ams, ekstra atvejams ir panašiai. Kita pusė - žaidimai, knygos, darbas. Tokiu būdu man lengviau rasti kas kur ir prireikus - tiesiog sukišu visą, tarkime, D diską, į išorinį hardą ir jau galima judėti. Bet to rezultatas - abiejuose diskuose gal kiek mažoka vietos. Apie 200 GB ir 300 GB kitam, o kai žaidimai dabar daromi laisvai nuo 50GB iki 120GB, tai stengiuos įrašytus laikyti tik tuos, kuriuos žaidžiu su kažkuo, bei kokį vieną ar du - sau, asmeniškai (dabar žaidžiu Rise of the Tomb Raider ir jau kelis kart norėjau skylę ekrane išmušti, bet apie tai - kitą kartą).

Žodžiu, svarbu tai, nes: pasigooglinau, kaip tą PTS instaliuoti ir pirmas dalykas kurį pamačiau, buvo klaidos lentelė "Nepakanka vietos diske". Na ką, prasinešiau, ištryniau viską, ko nelaikiau esminiais dalykais. Pasilikau GTAV, nes tai - vienas tų retų žaidimų, kuriuos galiu žaisti, su daugiau nei vienu draugu, ir, žinoma, ESO.

"NEPAKANKA VIETOS DISKE" - Diske gal 100 GB laisvos vietos ir jos negana. Na ką, jei jau tai ne ekstra atvejis, tai aš nežinau kas yra ekstra atvejis, įrašinėjam PTS į C diską.

Viskas vyksta sklandžiai kokias 6 valandas. Turėkit omeny, mano internetas - geras, greitas, neribotas, tai čia jau ohoho, kas vyksta. Po tų 6 valandų, gal mažiau, aš žvilgt, kaip ten sekas, ir ką aš matau, spėkit? Taip. NEPAKANKA VIETOS DISKE. O kodėl? Nes: žaidimas siunčiasi detales, tada iš kart skuba jas instaliuoti, ir tuo pačiu siunčia kitas. Tos kur instaliuojas - guli parsisiųstas failas + ima vietą jau įrašinėjamas dalykas. Vieta atsilaisvintų iš kart po įrašymo, bet kur įrašyti, jei tą vietą užima failai kurie eina ir kurie jau parėjo? Taip.

Žodžiu, trumpinant ilgą istoriją, numojau ranka. Taip, norėjau pažiūrėti, kas ten Summerset vyksta, nes Uždaro Beta Testavimo sąlygos buvo labai lanksčios, buvo galima ir streaminti labai didelę dalį istorijos, ir džiaugtis, kad matai viską pirmas. Bet iš kitos pusės, tai nelabai nusivyliau. Nuo šio mėnesio jau leidžiama dalintis visa informacija ir Summerset PTS yra atviras visiems, tad ko reikės - pamatysiu ir taip. O visa kita pamatysiu su drauge, su kuria žaidžiame ESO.

Va taip tai.

Komentarų nėra:

Persikėliau į Wordpress

Blogspot'as yra blogas spottas, tai persikėliau į wordpress: Vakarop