2017 m. kovo 29 d., trečiadienis

Riverdale


Taip tad, pakalbėkim apie mano problemą. Mėgstu švytinčius daiktus, spalvas kurios intensyviai išneria iš tamsos, spalvas nuo kurių skauda akis. To pasekoje negaliu atsižiūrėti į tuos neoninius ženklus, kokius matot ir mano viršutiniame headeryje. Ir taip čia kurią dieną Netflix'as mane tuo ir sužvejojo. Parodė Riverdale ženkliuką, tada šis serialas dar buvo naujiena, ir aš užkibau jau nuo pirmos serijos.

80-ųjų atmosfera, tiesiog abnormaliai gražūs žmonės, intensyviai raudoni plaukai, ir beveik švytinti oda. Žiūri ir tikiesi pamatyti smailią ausį, išgirsti burtažodį, ar pabūti toje scenoje, kur mums viską parodo iš šalies, žudiko akimis. Vietoje to jie išsitraukia mobiliuosius ir tweetina.

Pernai vasarą paskendo Jason Blossom, vienas iš dvynių. Jo sesuo tai karčiai išgyveno, o mažas miestukas - tuo ir gyveno. Buvo sočiai žmonių kurie jį mylėjo, ir tiek pat tų, kurie jo nekentė. Tad kai pagaliau randamas jo kūnas, su šautine žaizda galvoje - prasideda bene raganų medžioklė. Visi turi alibį, nedaugelis gali ar nori jį atskleisti. Sėdi ir tikiesi, kad jie nekalti, tik ne ji, tik ne jis! Ir kažkaip vis ramiau žiūrisi, mat įsitikini, kad ne, vampyras čia joks neiššoks, nieks nevirs vilkolakiu, mirusieji - liks mirę.

Vizualiai nuostabus serialas, su gera paprasta istorija, žiūrėčiau ir žiūrėčiau.

Komentarų nėra:

Persikėliau į Wordpress

Blogspot'as yra blogas spottas, tai persikėliau į wordpress: Vakarop