2017 m. kovo 23 d., ketvirtadienis

Elder Scrolls Online: Jesters Festival - Kovo 23

Elder Scrolls Online prasidėjo dar viena šventė. Šį kartą ji pavasario, ar greičiau jau, Balandžio 1-osios temos. Kaip visada, kvestą pradėti galima Crown Store, su nemokamu laišku "Jester's Festival", kuris tada įkrenta į jūsų veikėjo kuprinę, o ten jau galite jį paskaityti, ką labai rekomenduoju. Šventė tęsis 11 dienų (12 jei skaičiuosime šiandieną), ir jos metu kas dien gausime tridalį kvestą per tris pirmuosius žemėlapius (Daggerfall (Daggerfall Covenant; blue), Auridon (Aldmeri Dominion), Ebonheart (Ebonheart Pact)).
Crown Store įdėta ir keli nauji daiktai: asmenybė, dvi spalvos, ir trys kaukės.
Kiekvienas kvestas duoda po dėžutę su dovana. Nežinau ar man taip tiesiog nepasisekė, bet iš visų trijų gavau vienodus daiktus: vyšnių žiedų "veiksmą" (jūsų herojus juos meta į orą priešais save), ir vėliavas namams. Gal būt tokia čia taktika - jei nori, darai visus tris ir gauni tris daiktus, tarkim, tris kėdes, o ne vieną, kad prie stalo nestovėtų visos skirtingos. O gal čia taip tik man gavosi.
Pirmasis kvestas duoda ir memento pyragą, kuris veikia, kaip ir metinių tortas - jį suvalgius gaunate daugiau nei valandą +100% patirties. Po to galite suvalgyti vėl, ir taip visas 11 dienų (pyragą duoda pirmas kvestinis NPC, ne pats popierėlis iš Crown Store).

Komentarų nėra:

Persikėliau į Wordpress

Blogspot'as yra blogas spottas, tai persikėliau į wordpress: Vakarop