2016 m. birželio 26 d., sekmadienis

[Netflix] Orange is the New Black [S4]


Orange is the New Black buvo jau seniai sužiūrėtas ir labai pamėgtas. Visai neseniai pagaliau išleistas ir ketvirtas jo sezonas, ir labai tvarkingai visas pateiktas Netflix (kaip suprantu, tai yra paties Netflix kūrinys, todėl taip ir yra, kaip True Blood - HBO).

Pagrindinė istorijos herojė vis dar Piper (Paiper), bet jau seniai saulė nebe vien aplink ją ten sukasi. Moterų kalėjime pilna įvairių merginų ir moterų, su savais charakteriais, ir savais demonais. Pastarieji kartais ima pyktis, ko pasėkoje ir turime ką turime: rasinį pasiskirstymą, kovą dėl geresnių, lengvesnių darbų, dėmesio stoką ir jo perteklių. O kur dar jų sąveikavimas su prižiūrėtojais, kurie nei supranta, nei atjaučia.

Šiame sezone Piper didysis biznio planas ima byrėti, o kai skraido plytos, tai, na... skraido plytos. Dominuojančios grupės - išyra, jų vietą užima kitos, žiauresnės, piktesnės. Prie to dar prisideda naujų kalinių atgabenimas, mat kalėjimas - irgi biznis. Kažkas kažkur nusprendė, kad kuo daugiau jų ten tilps, tuo naudingiau.

Duodu 5 iš 5, neturiu ko daugiau pasakyti.


Komentarų nėra:

Persikėliau į Wordpress

Blogspot'as yra blogas spottas, tai persikėliau į wordpress: Vakarop